Mer än Hjärna AB

Mer än Hjärna är ett företag som arbetar med hälsobefrämjande tjänster på individ och gruppnivå. Vi erbjuder skräddarsydda program inom följande områden: - Hälsosamtal, KBT samtalsterapi - Hälsokontroller, kurser/utbildningar inom: - Mindfulness, -Yoga och - Livsstilsförändringar, samt individanpassad Coachning.

Mer än Hjärna AB har funnits sen 1990 och arbetar med hälsofrågor, som relaterar till ett holistiskt synsätt. Vi erbjuder hälsoundersökningar inom skolmedicin- och komplementärmedicin, coachande hälsosamtal, näringsstatus, fysisk aktivitet etc.

Jag som driver företaget heter Inger Erland Tångring och är leg. sjuksköterska sen 1981, har 15 års erfarenhet inom sjukvården och mer än 20 års erfarenhet från komplementärmedicin.

Min utbildning är sjuksköterska, gymnasielärare inom vård, psykoterapeut i KBT steg 1, diplomerad Coach (ICF), massageterapeut, yogalärare samt mindfulnessinstruktör.

Min specialitet inom komplementärmedicinen är näring, mineraler, vitaminer och fettsyror, kopplat till livsstil och beteende.
Vi har ett långt samarbete med Bayers laboratorium i Stuttgart som vi anlitar för de blodprover som inte utförs i Sverige.